Nieuwsberichten

Verhuis CAW Oost-Brabant Tienen naar Hertogensite

Vanaf woensdag 2 mei zijn alle diensten van CAW Oost-Brabant in Tienen terug te vinden op éénzelfde adres. We nemen dan onze intrek op de vernieuwde Hertogensite op de hoek van de Hennemarkt en de Onze-Lieve-Vrouwbroedersstraat. Een toegankelijke plek in hartje Tienen.

Een plek waar we onze hulpverlening nog beter kunnen afstemmen op maat van wie dat nodig heeft. Die toegankelijk, goed bereikbaar en dicht bij de mensen is. Waar het inloopcentrum Amarant, onze volwassenen- en jongerenwerking en het Overkophuis binnen loopafstand bereikbaar zijn.

We willen dat ons hulpaanbod duidelijk herkenbaar en vindbaar is voor alle inwoners van Tienen, en we willen ook voor u als partner een helder aanspreekpunt zijn. Door met een sterk, multidisciplinair en lokaal ingebed team te werken, kunnen we beter en flexibeler inspelen op lokale opportuniteiten en welzijnsnoden.

Samen met lokale overheden en heel wat partners binnen de regio Tienen hebben we de voorbije periode reeds sterk geïnvesteerd in het ontwikkelen van intersectorale samenwerking, netwerking en uitbouw van gedeelde zorg, met als doelstelling het realiseren van de basisrechten voor elke inwoner. De start is gemaakt maar er is nog werk aan de winkel. Team Tienen staat klaar!

Alvast bedankt om onderstaande info door te geven aan uw collega’s en onze gegevens aan te passen in uw bestand.

Tijdelijke sluiting

Om de verhuis mogelijk te maken zal het CAW onthaal en JAC onthaal in Tienen uitzonderlijk gesloten zijn van donderdag 19 april tot dinsdag 1 mei. Je kan hen in die periode wel nog telefonisch of per mail bereiken, behalve op donderdag 26, vrijdag 27 en maandag 30 april.

Nieuw adres
Onze-Lieve-Vrouwbroedersstraat 2A/2, 3300 Tienen

016 81 37 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingsuren vanaf 2 mei

CAW Onthaal Tienen
dinsdag 9u – 13u
donderdag 15u – 18u

JAC Onthaal Tienen
woensdag 12u – 15u
donderdag 15u – 18u

Inloopcentrum Amarant
maandag 12u – 16u
woensdag 12u – 16u

Nieuws van partners