Image

Over Diletti


Het GGZ-netwerk Diletti werd opgericht in 2011 naar aanleiding van artikel 107. Sindsdien streven we naar een gemeenschapsgerichte geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen binnen de regio Vlaams-Brabant Oost.

Het acroniem 'Diletti' staat voor het werkingsgebied waarin het netwerk actief is: Diest, Aarschot, Leuven, Tervuren en Tienen. In het Italiaans staat 'Diletti' voor 'met plezier, met blijdschap'. We willen met passie voor goede zorg een meerwaarde creëren in het aanbod voor mensen met psychische noden.

Het huishoudelijk reglement van het netwerk, met daarin o.a. de structuur, het voorzitterschap, de coördinatie, de beslissings- en informatieflow en het financieel beheer, kan je hier raadplegen.

Achtergrond

In 2010 deden de verschillende overheden in België een oproep via de gids Naar een betere geestelijke gezondheidszorg. Zo ontstond het GGZ-netwerk Diletti.

Lees meer

Missie & strategie

Het netwerk engageert zich om voor de populatie van (jong)volwassenen en ouderen een kwaliteitsvol, gemeenschapsgericht en gepast zorgaanbod uit te bouwen.

Lees meer

Overlegstructuur

Het netwerk is opgebouwd uit verschillende overleggroepen met elk hun eigen functie en inhoud, die werken binnen een dynamisch model.

Lees meer

Partners

Binnen Diletti is er een intense samenwerking tussen professionals en diensten over de lijnen heen. Zo streven we naar zorgcontinuïteit en getrapte zorg. 

Lees meer