Nieuwsberichten

Heropstart dag- en nachthospitalisatie Campus Mechelsestraat Leuven

 4 mei 2020

 Beste collega-zorgverlener,

Op vrijdag 13 maart hebben wij, naar aanleiding van de coronacrisis en op vraag van het Agentschap Zorg en Gezondheid, onze daghospitalisatie op campus Mechelsestraat stopgezet. De patiënten in nachthospitalisatie werden in quarantaine geplaatst en overgebracht naar de kliniek Alexianen Tienen.

Op vrijdag 24 april 2020 gaf de nationale Veiligheidsraad aan dat de toegang tot de algemene en gespecialiseerde zorg geleidelijk zal worden uitgebreid, en dit vanaf 4 mei.

Wij bereiden ons daarom voor op een gefaseerde opstart van de normale ziekenhuisactiviteiten op campus Mechelsestraat Leuven.

Op donderdag 14 mei zal het nachthospitaal opnieuw verhuizen naar Leuven en vanaf maandag 18 mei zullen we opnieuw psychotherapeutische deeltijdbehandeling aanbieden in daghospitalisatie. Natuurlijk, mits verschillende maatregelen ter preventie van de verspreiding van het coronavirus.

Dit betekent dat wij vanaf vandaag opnieuw afspraken kunnen vastleggen voor intakegesprekken. U kan ons bereiken via 016/23 89 60, of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Ivo Vanschooland

Teamcoördinator

alexianen zorggroep tienen campus mecheselstraat Leuven

 

 

Nieuws van partners