Welkom bij het GGZ-netwerk Diletti

In de kijker

Jubileumsymposium fotoverslag 50 x 30 cm

Jubileumsymposium fotoverslag
Paars Geometrisch Hou De Datum Vrij Sociale Media Post    Paars Geometrisch Hou De Datum Vrij Sociale Media Post 3    Paars Geometrisch Hou De Datum Vrij Sociale Media Post 2 
  

GGZ-netwerk


Welkom op de website van het netwerk geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen binnen het arrondissement Leuven-Tervuren. Diletti is het acroniem voor de projectregio Diest, Aarschot, Leuven, Tervuren en Tienen. Via deze website willen we u bijstaan in het verzamelen, updaten en bewaren van informatie met betrekking tot het samenwerken bij psychische zorg in onze regio. Binnen deze regio streeft het netwerk naar een gemeenschapsgerichte geestelijke gezondheidszorg door de realisatie van zorgnetwerken en zorgcircuits via vijf minimale functies. Maar in het Italiaans staat het ook voor 'met plezier, met blijdschap'. We willen met passie voor goede zorg meerwaarde creëren in het aanbod voor mensen met psychische noden in onze regio.

Historiek

Het GGZ-netwerk werd opgestart in 2011 naar aanleiding van artikel 107. In 2010 deden de overheden in België een oproep om een project in te dienen in het kader van de hervormingen 'naar een betere geestelijke gezondheidszorg'. Meer informatie kunt u terugvinden op www.psy107.be. 

 

En u als patiënt of familie?


Ook u bent van harte welkom binnen ons netwerk! Het patiënten- en familieperspectief is onmisbaar binnen het GGZ-netwerk. Door samen de krachten, ervaringen en ideeën te bundelen proberen we het hulpverleningsnetwerk te optimaliseren en te ondersteunen op het beleidsniveau.
U kan op deze website terecht om de informatie van het netwerk te bekomen alsook te participeren in het netwerk of te zoeken naar hulp