• Actueel
  • Nieuws
  • Workshop interprofessioneel samenwerken voor een betere zorg, meer welzijn en gezondheid

Workshop interprofessioneel samenwerken voor een betere zorg, meer welzijn en gezondheid

Samenwerking tussen de verschillende beroepsgroepen is belangrijk, maar het is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn praktische hindernissen, maar soms loopt ook de communicatie spaak, of stroomt de informatie niet door naar de juiste persoon.

Ben jij zorgverlener en wil je weten hoe je beter kan samenwerken? LMN Groot Leuven organiseert, in samenwerking met Zorgzaam Leuven, op zaterdag 7 oktober 2017 (van 9u tot 12u30) een workshop rond interprofessioneel samenwerken. Zo krijg je de opportuniteit om samen met collega’s van, met en over elkaar te leren hoe samenwerking in de praktijk kan gebeuren via de principes van Egalitarian en Collaborative Learning.

Na deze workshop hopen we dat jij je collega’s bij jou in de buurt warm zal maken voor deze manier van samenwerking en dat je, als zorgambassadeur, ons kan helpen om de visie over geïntegreerde zorg te laten doordringen in het werkveld.

Inschrijven kan via https://goo.gl/forms/UpP5QeIisyHyldqX2
Accreditering voor artsen, kinesitherapeuten en apothekers wordt aangevraagd.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.