Stel je kandidaat als ELP'er

Heb je zin om deel uit te maken van een groter netwerk rond geestelijke gezondheidszorg in Vlaams-Brabant Oost? Wil je samen met andere ggz-partners het verschil te maken voor mensen met psychische klachten? Spreekt het je aan om te werken met kwetsbare doelgroepen die niet altijd de weg naar hulp vinden? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor de terugbetaalde psychologische zorg in de eerste lijn. Zowel zelfstandigen als organisaties kunnen hierop intekenen.

Context

Deze oproep kadert binnen een nieuwe hervormingsfase van het GGZ-landschap en het protocolakkoord betreffende de versterking van de psychologische zorg in de eerste lijn .
Het GGZ-netwerk voor (jong)volwassenen Diletti en de eerstelijnszones (ELZ) binnen Vlaams-Brabant Oost zoeken hierbij klinisch psychologen en orthopedagogen voor twee terugbetaalde psychologische functies binnen de nieuwe RIZIV-conventie. 

Werk je voor de doelgroep kinderen en jongeren? Neem dan een kijkje op de website van het ggz-netwerk Yuneco dat een gelijkaardig aanbod uitwerkt voor deze leeftijdsgroepen: 

Opdrachten

Als geconventioneerde klinisch psycholoog of orthopedagoog zet je in op één of meerdere van volgende taken: preventie, vraagverheldering, vroegtijdige en kortdurende veerkracht ondersteunende interventies, diagnostiek, behandeling, rehabilitatie/herstel alsook kennis- en expertisedeling.
Je kan hierbij kandideren voor één of beide van volgende functies:

  • de generalistische functie: kortdurende en/of weinig intensieve psychologische interventies bij mensen met lichte psychische problemen.
  • de gespecialiseerde psychologische functie: psychotherapeutische behandeling bij matig ernstige psychische problemen voor mensen.

Je biedt de interventies individueel en/of in groep aan.

Hoe kandideren?

Zowel zelfstandigen als organisaties kunnen zich kandidaat stellen.

 

Update 23/3/'23

  • We zoeken nog kandidaat-ELP'ers in ELZ Druivenstreek (hoofdzakelijk Nederlandstaligen)
  • Geen nieuwe kandidaturen meer mogelijk in: ELZ Leuven
  • Enkel tijdelijke contracten (tot september '23) mogelijk in: ELZ Demerland, ELZ Leuven-Noord, ELZ Leuven-Zuid en ELZ Zuid-Oost Hageland 

Informatie en infosessies

>> Klik hier voor meer achtergrondinfo omtrent de ELP-conventie.