HerstelAcademie Diletti


De HerstelAcademie Diletti
  biedt een vormingsaanbod op verschillende locaties in Bierbeek, Leuven, Diest, Kortenberg en Tienen. De vormingen worden gegeven door een duo van een trainer met ervaringskennis en een trainer met professionele kennis, of door twee trainers met ervaringskennis. 

Tijdens de lessen ligt het accent op samen leren van en met elkaar. De HerstelAcademie biedt leermogelijkheden voor studenten van alle niveaus, culturen, leeftijden, ervaringen en regio's.

De HerstelAcademie richt zich in de eerste plaats op iedereen die wil werken aan psychisch herstel. Daarnaast staat het aanbod open voor elke geïnteresseerde burger die hieraan wil bijdragen: naasten, vrienden, familieleden en (toekomstige) hulpverleners.

Cursusaanbod per regio

Op de algemene website van de HerstelAcademie vind je heel wat informatie, alsook een overzicht van het actuele cursusaanbod. Daarnaast kan je er ook een account aanmaken, zodat je je makkelijk kan inschrijven voor allerlei cursussen, of je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd meteen als eerste op de hoogte wordt gebracht van nieuwe cursussen.

Behalve deze regionale cursussen heeft de HerstelAcademie ook een online cursusaanbod en een cursus train-de-trainer. Meer informatie over het cursusaanbod en inschrijven kan via de pagina van de cursus waarin je interesse hebt.

Benieuwd naar meer?

Voor de lancering van de campagne Te Gek!? werd er een korte video gemaakt over de HerstelAcademie met meer informatie en een blik achter de schermen. Voor meer informatie over HerstelAcademie Diletti kan je op de website terecht.

Heb je een vraag over HerstelAcademie Diletti of het cursusaanbod of wil je meer informatie? Neem dan contact op via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..